Bezbednost i zdravlje na radu (BZR)

Stručne usluge

Pružanje stručnih usluga bezbednosti i zdravlja na radu klijentima za rizične radove koji se izvode na visini, na zemlji, na vodi, u dubini, ispod vode.

Konsultacija

Pružanje konsultantske usluge po pitanju bezbednosti i zdravlja na radu u segmentu građevinarstva, fabričke proizvodnje, postrojenja, transporta itd.

Periodični obilasci

Periodični obilasci raznih lokacija na kojima se izvode radovi kako bi se otklonile nepravilnosti i klijent bio u skladu sa zakonom i primenjivao sve preventivne mere za bezbednost i zdravlje na radu.

Izrada dokumentacije

Izrada stručne, kompletne dokumentacije potrebne za nesmetan rad i inspekcijski zapisnik bez zamerke, kako bi klijent bio u skladu sa svim zakonima.

Sve mere bezbednosti i zdravlja na radu se sprovode bez tolerancije prema nepravilnostima koje se zateknu kod klijenta. Otklanjanje se vrši na licu mesta, a sve što se ne može završiti u kratkom trenutnom roku se piše u izveštaj koji se dostavlja klijentu u pisnoj i u elektronskoj formi.

Svi zapisnici od strane Inspekcije rada su prošli bez zamerke i nikad nije došlo do pokretanja postupka inspektora rada za nekompletnu dokumentaciju ili za ne sprovedene mere bezbednosti i zdravlja na radu kod klijenta. Briga o klijentu, kao i o našoj reputaciji i profesionalnom ugledu je primarni cilj firme.

U toku našeg dugogodišnjeg iskustva nismo imali slučajeve teških, kolektivnih i smrtnih slučajeva u kojima se  ispostavilo da je uzorok bio ne sprovedene mere bezbednosti i zdravlja na radu od strane nas. Klijenti i njihovi zaposleni su naša obaveza, zbog kojih smo i angaržovani. Brigu o tome ostavite nama.

Naši klijenti nikad nisu bili novčano kažnjeni zbog ne sprovedenih BZR mera. Zaštita klijenta i zaposlenih je primarni prioritet preduzeća. Ovo je naša referenca dobrog poslovanja.